Over mij Blog INSCHRIJVEN 139,- Inloggen

Over mij

Marjolein Bongers

Marjolein Bongers is oprichter van House of Social Media (sinds 2011) en een veelgevraagde en zeer bevlogen LinkedIn trainer. Ze helpt bedrijven om meer resultaat te halen uit hun social mediakanalen via social mediastrategieën, -trainingen en -lezingen. Marjolein is officieel ambassadeur van LinkedIn Benelux en heeft de afgelopen jaren gewerkt voor zowel MKB bedrijven als voor Schwarzkopf Professional, Media Markt, SNS Bank, Adobe, MARS Nederland, Schiphol Group, The Walt Disney Company, Raad van State en Radboud University. Daarnaast is Marjolein gastdocente voor diverse Hogescholen en Universiteiten.

Custom made training

Heb je een bedrijf en vind je het belangrijk dat alle medewerkers zichzelf en het bedrijf professioneel profileren op LinkedIn? Heb je behoefte aan nieuwe kennis en praktische tips? Wil je dat jouw sales medewerkers social selling toepassen of heb je behoefte aan een LinkedIn Employer Branding training? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden over deze LinkedIn training online of op locatie (vanaf 10 personen) te checken.

LinkedIn Keynote Spreker

Een spreker nodig tijdens een netwerkbijeenkomst, klantendag, seminar of bedrijfsuitje? Marjolein Bongers praat je gasten met veel passie bij over de laatste trends op het gebied van social media in jouw branche. Bijvoorbeeld over De Kracht van LinkedIn, Online Personal Branding,  Social Selling met LinkedIn, Employer Branding en Meer succes met Instagram.

Natuurlijk stemmen we de presentatie helemaal af op jouw specifieke vraag, de doelgroep en de branche waarin je actief bent. Geen enkele presentatie is het hetzelfde! Doel is de toehoorders, bezoekers, medewerkers of klanten te informeren, enthousiasmeren en te inspireren. Kenmerkend voor de lezingen is dat Marjolein de bedrijven en organisaties graag een spiegel voorhoudt.   De lezingen zijn altijd interactief en met een vleugje humor. 

Marjolein is exclusief verbonden aan het toonaangevende sprekersbureau Quality Bookings. Voor boekingen of meer informatie kun je mailen naar [email protected] of rechtstreeks via Manon Boodt van Quality Bookings [email protected]

Impressie lezing The Walt Disney Company: https://www.youtube.com/watch?v=IdE_jtShPg

Aantrekkelijke prijzen voor grotere organisaties

Voor grotere organisaties is het mogelijk om e-learningcontracten af te sluiten met een aantrekkelijke korting.  Interesse? Mail mij dan even  zodat ik je over de mogelijkheden kan informeren.

Contact: 
Marjolein Bongers
[email protected]
Mobiel:06-18469517
www.houseofsocialmedia.nl

Enkele referenties

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.