Over mij Blog INSCHRIJVEN 139,- Inloggen

Ken jij deze 3 Features op LinkedIn al?

Nov 03, 2018

Ken jij deze LinkedIn features al? Altijd handig om te weten!

1. Ondertiteling bij je video’s

Geen “gedoe” meer om je video’s handmatig te moeten ondertitelen en ook de app Clips heb je straks voor je ondertiteling in ieder geval niet persé meer nodig.  LinkedIn rolt een functie uit waarbij je video’s automatisch ondertiteld worden. Hoe je dat doet?  Upload de video via je desktop en klik op het edit icoontje voor de video settings en vervolgens klik je op “select file” voor het SRT bestand.

Ik heb deze nieuwe functie zelf nog niet, maar ga deze wel direct testen aangezien ik nu nog alle video’s handmatig ondertitel met Camtasia. Let erop dat je jouw taalinstelling op Engels zet, hiermee krijg je over het algemeen sneller toegang tot de nieuwe features van LinkedIn!

2. Snel een overzicht van jouw activiteiten

Wil je snel een overzicht van jouw activiteiten op LinkedIn? Klik op “me” of “ik” rechtsboven en vervolgens klik je op “post & activity”. De video tap is er helaas nog niet, deze heb ik zelf geïnstalleerd via een Google Chrome Extensie, die vind je hier

3. Bewaar updates & post ze later

Ook een hele fijne optie! Je kunt nu jouw berichten op LinkedIn bewaren als klad om ze op een later tijdstip te posten. Deze functie is er (vooralsnog) alleen via mobiel. Maak je bericht en klik vervolgens op de X linksboven, hier heb je de mogelijkheid om je bericht als klad te bewaren en later definitief te posten. 

Veel succes met deze features van LinkedIn!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.